За продажба Земеделска земя, Amazonia, Napo, Еквадор, Km 102 Via troncal Amazonica 45- Chontas

За продажба - Cod. 33985

  • Типология: Земеделска земя
  • Област: 510 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1

Рай в сърцето на Еквадорската джунгла - Уникална възможност за закупуване на гора в началото на Еквадорския амазонски дворец На короната Косанга, в провинция Напо, на входа на Еквадорския Амазонка, само на два часа от международното летище Кито капитал ...
Косанга е малък град и район, който привлича наблюдатели на птици, биолози и любители на природата в своите експанзивни облачни гори и високи дъждовни гори. Разположен на 20 километра южно от Baeza по пътя от Баеза до Тена, където високите Анди се спускат надолу в Амазонка на около 1800 метра до 2,400 метра (5,905-7,874 фута) в надморска височина, район Косанга е един от най-биоразнообразието на планетата. Районът е важен биологичен коридор, свързващ Националния резерват "Антизана" с експанзивния резерват "Каямбе-Кока" и служи като предколумбонски маршрут между планините и Ориенте. Районът е една от най-добре проучените и разбираеми райони на високопланинския басейн Амазонка, благодарение предимно на биологичния резерват "Янайаку" и постоянния поток от гостуващи биолози през годините.

Климатът е влажен (това означава, че вали много, така че носете лек дъждобран) и има почти перфектна целогодишна температура. Camino de los Caucheros (на 2 км / 1.3 мили западно от град Козанга, извън главната магистрала) е красива кола или велосипед, където са достъпни няколко (предимно частни) пътеки. Районът е отличен и за туризъм, планинско колоездене, планинско колоездене и напреднали бели водни каяки.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB