За продажба Вила, salinas, Santa Elena, Еквадор, Avenida uno con calle 59 la milina Salinas Ecuador

За продажба - Cod. 26704

  • Типология: Вила
  • Област: 1200 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2
  • Състояние на сграда: Good

Що се отнася до Здравословни причини, съпругът ми трябва да бъде в лечение в Европа и ние вече не могат да отидат в Еквадор заради здравето на държавния аз трябва да си продам красива вила в Салинас (топ място Holliday курорт) в Еквадор.
Къщата е на купчини на горния етаж 2 спални 2 бани хол трапезария и кухня. На долния етаж един апартамент с баня и кухня и къща помпа с бойлер електрически и газови също резервоар за вода (cisternea 8m³ на съхранение на вода). Също така един апартамент, построени на земята, но не е завършена могат лесно да бъдат завършени, както суит тя е трябвало да бъде и сега, както и сървъри Bodega (килер) а (и ние направихме нов Poso septivo през 2010 г., който е бил изпразнен 2015.
Просвет е 30метра широчина 40 m и дълга, което дава 1200m² достатъчно голям, за да се изгради друга къща или две по него.
В населено място второ място до плажа означава точно 30 метра до плажа много хубаво и дори в разгара на сезона на тихо място да бъде.
Къщата на горния етаж е терасиран една част покрита другата половина е открито небе терасата е около 35 квадратни метра и под него дава покрив за допълнителни конструкции на долния етаж и гараж за автомобили. Налице е до големи врати за достъп друга кола и за достъп на стъпалото. на вратата на колата има електрическо задвижване. ) Мотор за безжична команда)
Първоначалното ми гният е испански, така че моля извинете моите правописни грешки, но аз знам тази реклама е предназначена за гражданите на САЩ, които ще живеят в Еквадор.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB