За продажба Къща, Cotacachi, Imbabura, Еквадор, El Rosario Campo Andino

За продажба - Cod. 29223

  • Типология: Къща
  • Област: 133 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: 1

Очарователна КЪЩА ЗА ПРОДАЖБА В Cotacachi - ЕКВАДОР

Градът на Cotacachi се намира в провинция Imbabura, в северната част на Еквадор. Кито, столицата, е часа при един и половина път с кола. По-близо сме Otavalo, културния център на обществото Андската Kichwa, в 20-та минута, и Ибара, столицата на провинцията, в 40-та минута.

Това е нашето удоволствие да Ви представим този красив селска къща, построена в селски район на пет минути пеша от ръба на Cotacachi. Гледката от къщата на двете страни към вулканите Mama Cotacachi и Таита Imbabura е просто грандиозно и постоянно променящ се. Партидата мерки 1550 квадратни метра и е част от една отворена съединение, наречено "El Rosario, Campo Andino". Самата къща обхваща 133 квадратни метра. Стената около имота е направена от червени тухли с черни железни огради и здрав стълба. Също така, дървета са засадени всички около формирането на "жива ограда" и ефективна прекъсвач вятър къщата. Има няколко местни растения, овощни дървета и малка зеленчукова градина. Най-високите дървета отиват до 7 метра. Ние сме засадени елша, pumamakis, Sambucus, хартия дърво (polylepis), бугенвилия, лавандула, къпина, различни цитрусови плодови дръвчета и палмово дърво. Входът е с порта на 2,5 м височина и 5 метра широчина. Има също така и отделна кула навес, построен през съвпадение стил. Навесът е с метална врата и измерва 3 х 3 х 3. Той поддържа водния резервоар и помпа налягане. Къщата е напълно и работи и е свързан с вода и електрическите мрежи в града и в интернет.

Вместо със септична яма, къщата разполага със собствена почистване на растенията. Всички водата, която излиза от къщата се почиства. Системата за почистване на вода съдържа три ревизионни кутии, а biodigestor "Rotoplas", филтриращ басейн с водни растения, и езерце с растения и риби.

Къщата има две части: семейното жилище и студиото. Студиото е напълно независимо пространство. Разполага със собствен душ, мивка и тоалетна, огромна складиране (5m²), и една стая достатъчно просторна, за двойно легло и бюро.

Има три спални в дома на семейството, две бани, хол, кухня и трапезария, и перално помещение. Живият да се похвали с голяма кръгла камина с железни и стъклени врати. В кухнята има три гранитни работни пространства, и има достатъчно място за голям хладилник и печка. Има допълнително 220V връзка за електрически печки. Отвън, в задната част на къщата, там е очарователен малък склад за резервоарите за газ и бойлер. Тя е от ковано желязо врати в същия стил като всички прозорци и задната врата. главната баня съдържа метална вана, душ с речен камък етаж, мивка, тоалетна и килер. Общата баня е с душ, мивка, тоалетна и килер. Спалните са с големи, вградени гардероби. Друг голям килер за съхранение е намерена в залата. В мокрото помещение има достатъчно място за три машини и тя има газ, вода и електричество връзки (110V и 220V).

Таваните са направени от бетон, с подкрепата на открита дървена свод. Всички етажи са изградени от тухла плочки, с изключение на тази на кухнята, която е изработена от полиран гранитогрес. Всички душове са устойчиви на водни стени и са боядисани с помощта на техники стареене. Стените на строителството са били изградени с червена тухла и покрити с мазилка. Всички ръбове са кръгли. Цялата къща е защитена от желязо и железен вратичка, с органични форми на листа и клони. Всички врати и прозорци са изработени от лаврово дърво. Впечатляващият, закръглена входната врата е с дебелина шест сантиметра.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB